دو قدم تا قبر مجتبی
حضور در رفسنجان، براى این بندهى خدمتگزار، بسیار خاطرهانگیز است. شهر رفسنجان و مردم عزیز آن را از سالهاى بسیار دور مرکز و کانون توجه به حقایق اسلام و نقطهى ثقلى از نقاط مهم کشور در مبارزهى با طاغوت شناختیم. مردم رفسنجان در دوران اختناق به معناى حقیقى کلمه در صراط مستقیم الهى پایدارى و پافشارى کردند. روزى که نام و یاد و فتواى امام بزرگوار در سرتاسر کشور به وسیلهى دستگاه پلیسىِ اختناقِ طاغوتى ممنوع و جرم بود، مردم رفسنجان در شهر شجاع و آزادهى خودشان، مسجدى به نام امام بزرگوار نامگذارى کردند؛ به نام آن بزرگوار سخن گفتند و راه او را ترویج کردند.
بنده در سفرهاى متعددى که به این شهر آمدم و با محبت صمیمانهى شما مردم رفسنجان روبهرو شدم، مطالبى را در این شهر بهصورت علنى و بر سر منبرها مىتوانستم تشریح کنم که در هیچ نقطهى دیگر کشور چنین امکانى براى ما بهوجود نمىآمد. در اینجا مردم، آگاه و هوشیار بودند؛ آماده به کار و پا به رکاب بودند؛ همین وضعیت در طول سالهاى متمادى ادامه پیدا کرد و بعد از پیروزى انقلاب هم رفسنجان از جملهى مراکزى بود که به مصداق «صدقوا ما عاهدوا اللَّه علیه»، پیمان خود را با خدا، با امام زمان و با حرکت عظیم اسلامى نگسست. در میدانهاى دفاع مقدس، مردان رفسنجانى، جوانان رفسنجانى، و در پشت جبهه و در بخش پشتیبانى، زنان رفسنجانى نقش بسیار مهمى ایفا کردند.
خدا را شکر مىکنیم که بر شما مردم عزیز منت نهاد و شما را در صراط مستقیم خود پایدار نگه داشت. بحمداللَّه امروز نام و یاد رفسنجان و شخصیتهاى ممتاز و برجستهى رفسنجانى در آفاق کشور شناخته شده هستند. مردم رفسنجان داراى نام نیکاند؛ سابقهى آنها درخشان است و بسیارى از دستاندرکاران مبارزات، این را از نزدیک شاهد بودند.
توضیح: آن زمان امام جمعه فقید در شهر حضور نداشتند. انقلاب که خواست پیروز شود آمدند.
تصویر اختصاصی اهدای کتاب توسط رهبر انقلاب به کتابخانه مسجد امام خمینی (سقاخانه) رفسنجان در سال 1348